[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

agaricus blazei murilAgaricus Ciupercile champignon necesită un substrat organic, existând riscul unor contaminări rapide cu dăunători, a căror acţiune reduce semnificativ producţia, diminuând profitul Cultura ciupercilor din specia Agaricus, cunoscute sub numele de "champignon", s-a axat în ţara noastră, preponderent pe cultura ciupercii Agaricus Bisporus, raspândită sub denumirea de "champignon", însă foarte profitabile s-au dovedit şi Agaricus Edulis, şi Agaricus Blazei. Cresterea ciupercilor Champignon se desfasoara in ciupercarii cu un grad mare de automatizare si mecanizare.Cresterea ciupercilor champignon este o afacere deosebit de rentabilă, cu desfacere asigurată atât la restaurante şi magazine de specialitate, cât şi industrial. Agaricus Bisporus este o ciupercă de cultură, albă sau crem, cu un regim termic criofil, necesitând la fructificare temperaturi relativ scăzute, în marja a 12°-18° C. Cu sprijinul mai multor producători de miceliu, care au insitat pe această specie, a reuşit să deţină supremaţia producţiei din familia Agaricus, în ciuda costurilor relativ ridicate pentru menţinerea temperaturii scăzute, faţă de Agaricus Edulis şi a calităţilor inferioare faţă de Agaricus Blazei.Creşterea ciupercilor champignon reprezintă începutul unor afaceri cu ciuperci de succes.
Sursa :http://www.rolive.ro


Tratament naturist pentru cancer, diabet si nu numai: O ciuperca minune vindecatoare - Agaricus Blazei Murill  - Produsul este numit Bio-Active MC    -                 Cultura ciupercilor din specia Agaricus,  s-a axat in tara noastra, preponderent pe cultura ciupercii Agaricus Bisporus, raspandita sub denumirea de "champignon". Inrudita cu aceasta este si ciuperca minune care se numeste Agaricus Blazei Murill, aceasta din urma fiind o ciuperca alba, termofila, cu suprafata neteda, fara scuame, palaria prezentand unele neregularitati si o mica concavitate in centru, aspect ce o deosebeste de Bisporus si Edulis. La noi in tara, in prezent deocamdata nu se cultiva.  Descoperirea ciupercii miraculoase Ciuperca minune  este o ciuperca comestibila, originara din Brazilia. La inceputul anilor ’70, doi cercetatori americani de la Universitatea de Stat din Pensylvania, vizitind Brazilia, au descoperit ca, in zona Piedade, populatia era nu numai extrem de sanatoasa, dar si longeviva, numarul celor care depaseau virsta de 100 de ani fiind neobisnuit de mare. Acesti oameni se hraneau in principal cu ciuperca Agaricus Blazei Murill, cunoscuta local sub denumirea de Cogumelo de Dios sau ciuperca zeilor.
Sursa :http://www.paradisulverde.com


Cultura ciupercilor Agaricus Bisporus Ne vom ocupa in materialul de fata de ciupercile Psalliota (Agaricus) bisporus, incercand sa expunem atat tehnici de cultura, generalitati privind morfologia acestei specii, cat si principalele boli si daunatori care pot sa apara, precum si metode de combatere a acestora. Pe teritoriul Romaniei se gasesc in flora spontana multe specii de ciuperci comestibile. Acestea fac parte din clasa Basidiomycetes, increngatura Mycophyta. Dintre acestea, cele mai raspandite sunt : Creasta cocosului (Clavaria aurea), Flocoselul (Hydnum repandum), Manatarca (Boletus edulis), Buretii galbeni (Cantharellus cibarius), Rascovul (Lactarius deliciosus), Iutari (Lactarius piperatus).Din genul Psalliota (Agaricus) cea mai raspandita este Psalliota (Agaricus) campestris, denumita popular ciuperca de camp.
Sursa :http://www.rolive.ro
specialist ofer consultanta pentru infiintare ciupercarie clasica-gospodareasca sau intensiv-industriala, cu sau fara proiect, pentru agaricus=champignon, pleurotus=pastrav de fag, trufe, lentinus edodes=shiitake, ganoderma lucidum- lingurita zanei, si alte specii, in toata tara. ofer consultanta tehnologica ciupercariilor deja infiintate de agaricus si pleurotus, privind microclimatul, lucrari de ingrijire, prevenirea bolilor si daunatorilor, igiena, recoltare, ciupercarie biologica, etc.
Sursa :http://www.n-anunturi.ro


Super Royal Agaricus este un imunostimulator puternic, protector renal, complementar in terapiile antitumorale, antioxidant, adaptogen, antidiabetic, neuroregenerator, reduce nivelul colesterolului, protector hepatic
Sursa :http://www.veraplant.ro


champignon, tehnologievand, direct de la autor, carte cu 286 pag. cu tehnologia de cultura a ciupercilor agaricus bisporus
Sursa :http://www.anunturigarla.ro


Ciupercarie pentru Agaricus Bisporus, 3 spatii climatizate de cultura, a cate 20-22 tone compost, cu stelaje metalice pe 5 niveluri, camera frigorifica, grupuri sanitare, dus, vestiar, apa curenta, fosa septica. Localizare: Ionesti-com. Petresti, km.70 pe autostrada Bucuresti-Pitesti Judet: Dambovita, Localitate: Petresti Modificat: 2011-04-11 12:36:38 Pret: 13000 EUR ( Negociabil )
Sursa :http://caras-severin.anunturi-agricole.ro


Ciupercarie pentru Agaricus Bisporus, 3 spatii climatizate de cultura, a cate 20-22 tone compost, cu stelaje metalice pe 5 niveluri, camera frigorifica, grupuri sanitare, dus, vestiar, apa curenta, fosa septica. Localizare: Ionesti-com. Petresti, km.70 pe autostrada Bucuresti-Pitesti Judet: Dambovita, Localitate: Petresti Modificat: 2011-04-11 12:36:38 Pret: 13000 EUR ( Negociabil )
Sursa :http://www.anunturi-agricole.ro
RevistaNaturista.ro |         Agaricus, Comprimate - DaciaPlant.ro     Bio Active MC Oyama Agaricus - Euro-Japan Trading - ePlantShop         Ciuperca tratament cancer - Ziare, Revista presei, Reviste ...     Ciuperca Agaricus Milena(Agaricus Blazei Murill ...    
Politica cookie