[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

assos tigarivand tigari de colectie anii 70-80 assos , karelia , camel, 555, etc pret 35 ron/ pachet tigari de coletie - okazii (122284921) (http://www.okazii.ro/tigari/tigari-de-coletie-a122284921)
Sursa :http://www.consolegames.ro


economisesti timp si desigur bani! poti face pana la 20 de tigari in doar cateva minute. din tutunul pe care tu il alegi poti sa iti faci cele mai fine tigari chiar la tine acasa. aparatul este rezistent si te va tine o viata intreaga!oferta include:aparat de facut tigari doar de pe www.teleproduse.rofaceti-va propriile tigari! aparatul de facut tigari acasa poate face pana la 20 de tigari in cateva minute. aparatul de facut tigari acasa este potrivit pentru toate tipurile de tutun cu diametru standard!
Sursa :http://www.zumzi.ro


tuburi tigari primus white perforated 275 cutie cu 275 tuburi pentru tigari cu filtru alb. tuburi tigari king size tara de origine ungaria....
Sursa :http://www.micapublicitate.ro
buna tpu, fumez rar si as vrea sa stiu cum pot sa fac sa iau tigari de la magzin, sau de la ce magazin da mai repede tigari varsate, si bricheta ca nu imi da cum sa o conving pe vanzatoare sa imi dea : bricheta si tigari varsate dau funda si vot la cele mai bune raspunsuri.
Sursa :http://www.tpu.ro


in cadrul unor actiuni de combatere a traficului ilegal cu tigari, in zona de competenta, politistii de frontiera suceveni au depistat trei cetateni romani implicati in contrabanda cu tigari si au confiscat 2.860 pachete de tigari.
Sursa :http://www.comunicare.mai.gov.ro


sunt tigari mai tari decat kent 10 adica cel lung? din afara de trabucuri, ma refer tigari normale!
Sursa :http://www.tpu.ro


captura record de pachete de tigari de contrabanda la moravita, dupa ce politistii de frontiera au descoperit, miercuri seara, in semiremorca unui autotren cu numere de serbia, care urma sa intre in tara, aproate 33.000 de pachete de tigari de contrabanda. intreaga catitate de tigari a fost confiscata, iar vehiculul a fost retinut pentru cercetari.
Sursa :http://www.tion.ro


tigari in valoare de peste 51.000 lei au fost descoperite de politistii de frontiera din valea viseului. pe timpul desfasurarii unei actiuni pe raza localitatii valea viseului, oamenii legii au gasit 12 colete cu tigari provenite din contrabanda care au fost abandonate in apropierea raului tisa. baxurile au fost duse la sediul sectorului, unde in urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 5.780 pachete cu tigari de provenienta ucraineana. 

Sursa :http://www.sighet-online.ro


15 persoane, dintre care 10 libanezi si sirieni si 5 români, sunt cercetate în urma perchezitiilor facute, ieri, de garda de coasta la constanta. oamenii legii au descoperit sute de baxuri de tigari si au confiscat 7 mii de euro, aproape 6 mii de lei si peste 4 mii de dolari, bani proveniti din contrabanda cu tigari.
 

cititi mai departe

Sursa :http://2008.informatia.ro


autoritatile au decis majorarea, incepand cu 1 ianuarie, cu 50% a cotei fixe a accizelor la tigari cu si fara filtru, de la 20 pana la 30 de lei pentru o mie de tigari. in urma scumpirii accizelor la tigari, se estimeaza acumularea a peste un miliard de lei sub forma de venituri la bugetul de stat. unul dintre autorii initiativei, deputatul valeriu guma, considera ca in afara de venituri, mentinerea cotei ad valorem a accizului la nivelul de 24% va proteja piata interna de contrabanda de tigari din ucraina. pe de alta parte, expertul adrian lupusor este de parere ca aceasta masura implica si unele riscuri, cum ar fi stimularea evaziunii fiscale si importul de tigari prin contrabanda din est.

Sursa :http://eco.md
Politica cookie