[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

assos tigariTutun pentru tigari: Austin 170 gr = 48 ron. Golden Gate 170 gr = 51 ron. Silverado strong si light 180 gr = 55 ron. Tuburi pt. tigari 200 buc = 6 ron. Tuburi mentolate pt. tigari 100 buc = 6 ron. Aparat de umplut tigari: intre 30 Ron. E-mail - silviututun@yahoo.com Livrare: - Posta Romana - taxe 10 ron. Telefon 0736995379anunţuri gratuite ALBA
Sursa :http://www.anunturigratuite4u.com


Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica si accesorii tigari electronice. Livrare tigari electronice oriunde in tara prin curier rapid!
Sursa :http://www.diand.ro


prima captura de tigari de contrabanda din acest an, a avut loc miercuri la frontiera moravita unde politistii de frontiera au gasit ascunse intr-un tren peste 1000 de pachete de tigari. intreaga cantitate de tigari a fost confiscata.
Sursa :http://www.tion.ro
tigari ieftine ei bine, pentru cei care au senzatia ca m-am apucat de contrabanda cu tigari ieftine … nu, nu m-am apucat de contrabanda cu tigari, desi la pretul la care au ajuns acum tigarile, sunt convins ca e o afacere profitabila … “tigari ieftine” este de fapt un magazin online care vinde tigari electronice si care dupa cum spune numele siteului, ar trebui sa fie … ieftine. cel putin, mai ieftine ca in alta parte … am vizitat si eu magazinul, m-am uitat putin peste [...]
Sursa :http://dan-blog.ro


politistii i-au facut dosar penal pentru evaziune fiscala si contrabanda de tigari dupa ce l-au prins cu 230 de pachete de tigari. ieri, in jurul orei 11.00, un echipaj din cadrul politie locale ploiesti a condus la sediul sectiei 3 politie ploiesti un barbat care avea asupra lui 230 pachete de tigari, si care fusese [...]
Sursa :http://www.iploiesti.ro


Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigari electronice, tigara electronica DSE 901, DSE 510, ego si tigara electronica DSE 905, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara. Cea mai fiabila tigara electronica din lume. Produsul nostru este cel original, de la inventatorul modelului DSE 901. Cantitatea mare de vapori si longevitatea bateriei, il plaseaza ca cel mai recomandat produs pentru cei care vor sa experimenteze fumatul electronic. Oferim: tigari electronice, consumabile si accesorii.
Sursa :http://www.webconnect.ro


tigare electronica pentru dependetii de tigari. Comanda acum tigari electronice si fumezi sanatos doar frunza de nicotina care …
Sursa :http://www.info1001.ro


Doua capturi de tigari de contrabanda au fost efectuate de politistii din judetul Timis, joi dimineata. Oamenii legii au confiscat in jur de 3000 de pachete de tigari provenite din Serbia.
Sursa :http://www.tion.ro


Politistii timiseni au depistat in autoturismul  unui sarb de 24 de ani, peste 2.600 de pachete de tigari de contrabanda.  Intreaga cantitate de tigari a fost confiscata, iar barbatul s-a ales cu dosar penal.
Sursa :http://www.tion.ro


Si eu sunt pro tigara electronica . Am cumparat de la ei si tigari electronice si e-lichide . Oamenii astia chiar stiu ce tigari electronice sa-ti recomande.
Sursa :http://ecosapiens.ro
Politica cookie