[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

cerc formulevreau sa stiu ce se invata la informatica, mai ales in clasa a9a. adica stam numai la calculator sau invatam si formule? iar aceste formule la ce folosesc?
Sursa :http://www.tpu.ro


hey,la jocul bermuda escape am ajuns la niste patrate cu desene cerc, triunghi si cerc dar nu stiu cum sa trec mai departe...plz help me!
Sursa :http://www.tpu.ro


buna! imi spune si mie cineva niste formule de salut la inchierea discutiei cu o iubita.mam saturat sa folosesc tot acelasi salut! mai multe formule si va rog seriozitate! multumesc mult
Sursa :http://www.tpu.ro
un trapez abcd cu baza mare bc=2r este inscris intr-un cerc cu raza de r si circumscris unui cerc cu raza de r. sa se calculeza r/r.
Sursa :http://www.tpu.rocercei cerc cu diametrul de 4,3 cm, margele de sticla verde-smarald, model butoias, insertii capacele argintate si tortite argintii. lungime cercei: 6,5 cm.

pret: 29 lei
Sursa :http://www.bijuteriihandmade.rocercei tip candelabru pe model cerc cu onix sferic si tortite argint.
compozitie: margele onix: 12 mm si 3 mm, insertii model floare si tubulare placate cu argint.
lungime cercei: 7 cm.

pret: 38 lei
Sursa :http://www.bijuteriihandmade.rocercei cerc cu diametrul de 4,3 cm, margele de sticla turcoaz, de 7x5 mm, model rondele fatetate, insertii capacele argintate si tortite argintii. lungime cercei: 6,5 cm.

pret: 27 lei
Sursa :http://www.bijuteriihandmade.rocercei cerc cu diametrul de 4,3 cm, cu margele de cinabru de 10x10 mm, model trandafir sculptat, margele de sticla transparente si argintii, insertii capacele argintate si tortite argintii. lungime cercei: 6,5 cm.

pret: 25 lei
Sursa :http://www.bijuteriihandmade.rocercei cerc cu diametrul de 4,3 cm, cu margele argintii si spacere cu cristale de sticla colorate. lungime cercei: 6,5 cm.

pret: 26 lei
Sursa :http://www.bijuteriihandmade.ro


salut tpu! bun deci am o intrebare simpla..nu stiu daca ati vazut (ex: proximity, ufk dubstep, nocopyrightsounds..etc) in videoclipuri ca este o imagine si injurul imaginii este un cerc..pe cerul ala se misca ceva ma refer in functie de melodie cat de tare suna melodia (ma refer la volum) cu atat mai mult se ridica chestiile de pe cerc( chestiile alea sunt si la winamp )
Sursa :http://www.tpu.ro
Politica cookie