[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

cirozaabsenta simptomelor poate persista zeci de ani, timp in care boala poate evolua catre ciroza. ciroza determina tulburarea functiilor ficatului, ceea ce poate duce la aparitia dupa multi ani a simptomelor cirozei:  - retinerea de lichid la nivelul abdomenului (denumitaascita), la nivelul picioarelor sau a intregului organism  -
Sursa :http://www.madone.ro


salut tpu! in caz de ciroza hepatica(hepatita a) taierea sub limba la varsta de 60 de ani este benefica? va rog raspuns rapid!
Sursa :http://www.tpu.ro


asociatia pacientilor cu afectiuni hepatice din romania filiala cluj  reprezentata de catre jur. stelian ioan marginean, anunta colaborarea in beneficiul pacientilor cu pbc foundation (fundatia pentru ciroza biliara primitiva) cu sediul in marea britanie, reprezentata de catre robert mitchell-thain, iar in romania reprezentata de d-na cristina enescu. 

astfel, pacientii cu ciroza biliara primitiva precum si apartinatorii lor prin apah-ro cluj vor putea beneficia de sprijinul si informarea pe care pbc foundation il acorda . pbc fundation ofera gratuit asistenta, sprijin si consiliere persoanelor cu ciroza biliara primitiva din aproape 70 de tari si a fost creata de collette thain acum 16 ani.

proiectul pbcf ro si implicit apah-ro cluj doreste sa vina in sprijinul atat al pacientilor care sufera de aceasta afectiune cat si al familiilor lor si al cadrelor medicale specializate. acest sprijin include materiale de informare, revista trimestriala “ bear facts”, distribuita prin posta sau e-mail ( disponibila momentan in limba engleza), consiliere, seminarii, intalniri regionale, “ compendiul despre ciroza biliara primitiva” ( tradus in limba romana)- un ghid in care sunt explicate principalele aspecte medicale, psihologice si de stil de viata. este un instrument util pentru intelegerea acestei afectiumi si modului in care fiecare pacient trebuie sa-si amelioreze viata.

daca sunteti o persoana diagnosticata cu ciroza biliara primitiva, cadre medicale in domeniu sau orice alte persoane interesate de experienta nostra in sprijinirea pacientilor cu aceste afectiune, va stam la dispozitie la nr. de telefon 0758349621, 0757462406, 0726749352, la adresa de e-mail apahrocluj@yahoo.com sau www.pbcfoundation.org.uk.

Sursa :http://www.gazetadebistrita.ro
care e cel mai mare numar de la timol sau ceva de genu dupa care poti da in ciroza la ficat? nu, nu am daca sunteti curiosi.
Sursa :http://www.tpu.ro


michaela niculescu, cunoscuta ca mica de la "abracadabra", a murit joi dupa amiaza, in spital. in varsta de 31 de ani, mica suferea de un an de ciroza hepatica, dar si-a tinut boala ascunsa.
Sursa :http://www.ebihoreanul.ro


de cristian66 (scris 18.03.2013, 22:21)
nu ce varsta aveti si nici natura cirozei : toxica sau virus, probabil virus.
probabil ati facut inerferon, candva.
nu stiu ce v-au spus medicii romani dar ciroza hepatica nu se vindeca, deja sunteti intr-un stadiu avansat al degenerari ficatului daca aveti ciroza.
cheltuiti banii degeaba in austria, ptr ca va vor spune si ce-au spus medici romani.
sfatul meu este sa va imprumutati, sau poate aveti, cam 5000-6000 euro sa va faceti transplant de ficat, in romania.
daca vreti sa mai traiti urmati-mi sfatul si urmariti acest documentar prezentat duminica la antena 3.
va doresc mult succes !
http://www.antena3.ro/inregistrari/in-p ... am-72.html

citeste tot mesajul a
Sursa :http://www.wien.ro


organele unei bihorence in varsta de 55 de ani vor salva viata unui bolnav de ciroza si vor imbunatati vietile a patru pacienti, dupa ce, intrata in moarte cerebrala, fiul ei si-a dat acordul pentru prelevarea ficatului, a rinichilor si a corneelor.
Sursa :http://www.ebihoreanul.ro


michaela niculescu a murit ieri dupa-amiaza, dupa o lupta lunga si cumplita cu ciroza. fostii ei colegi de la abracadabra au fost alaturi de ea pana in ultima clipa si inca sunt in soc din cauza vestii tragice.
Sursa :http://www.time4news.ro


mica niculescu, fata cu plete blonde de la abracadabra, care ne-a inveselit copilaria, a murit astazi, la doar 31 de ani pe un pat de spital. ea suferea de o boala incurabila, ciroza in stare avansata. zilele trecute starea ei s-a inrautatit, plamanii i-au cedat, iar medicii au fost nevoiti sa-i induca o coma.
Sursa :http://www.reportervirtual.ro


david alexandru este un baietel de 4 luni care a fost diagnosticat cu atrezie de cai biliare extrahepatice dar si de puncte de fibroza ceea ce ar indica un inceput de ciroza. problema cailor biliare ar fi putut fi rezolvata printr-o interventie numita kasai pana la varsta de 3 luni. acum e prea tarziu. micutul david a implinit pe 3 aprilie 4 luni si are mare nevoie de un transplant hepatic.

Sursa :http://www.z-ziarul.ro
Ciroza hepatica - ROmedic | Ghid de medicina si sanatate     Ciroza hepatica | Centrul Medical Diasan     Aparatul digestiv, boli de ficat, ciroza, hepatita, anemie     Analize medicale - valorile normale plasma, eritrocite ...     Simptomele cirozei hepatice | Medic gastroenterolog la Fundeni     Ciroza hepatica | Centrul Medical Diasan     Tratament naturist pentru Ciroza | Simptome, diagnostic si ...    
Politica cookie