[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

cresterea crapului in bazineSite care cuprinde documentatii informationale privind idei de afaceri rapide si eficiente privind cresterea caprelor, cresterea chinchilei, cresterea curcilor, cresterea melcilor, cresterea pomilor fructiferi, cresterea prepelitelor, cresterea strutilor, cresterea sturionilor etc.
Sursa :http://director-web.luxdesign28.ro


Pescuitul crapului la Dunăre presupune plumbi grei şi plaţi, care să se proptească bine pe fund şi să nu fie târâţi de curentul puternic. Totuşi, pe canalele întortocheate, acesta se mai potoleşte, iar multitudinea de obstacole naturale mai domolesc slalomul secular al apei. Ei bine, pe aceste canale, a devenit tot mai popular pescuitul crapului [...]
Sursa :http://pescuitlacrap.info


Vand pastravarie situata in Fagaras , com Recea suprafata 3ha , luciu de apa 4000 mp, 12 bazine circulare diam.15 m , 2 bazine dreptunghiulare supraf.1000 mp fiecare, incubatie 1.000.000 puieti, bazine puieti, 2 cabane, linie curent proprie, drum asfaltat 15km de fagaras. Pastravaria este populata cu pastrav fantanel si indigen.Contact: Simon Alexandru Judet: Brasov, Localitate: Fagaras Modificat: 2011-04-26 09:07:25 Pret: 700000 EUR ( Fix )
Sursa :http://caras-severin.anunturi-agricole.ro
Vand pastravarie situata in Fagaras , com Recea suprafata 3ha , luciu de apa 4000 mp, 12 bazine circulare diam.15 m , 2 bazine dreptunghiulare supraf.1000 mp fiecare, incubatie 1.000.000 puieti, bazine puieti, 2 cabane, linie curent proprie, drum asfaltat 15km de fagaras. Pastravaria este populata cu pastrav fantanel si indigen.Contact: Simon Alexandru Judet: Brasov, Localitate: Fagaras Modificat: 2011-04-26 09:07:25 Pret: 700000 EUR ( Fix )
Sursa :http://www.anunturi-agricole.ro


Vand FOLIE IAZ pret 9 RON / mp. Tel 0743813617 Amenajere iazuri, lacuri, cascade, helestee, bazine si canale irigatii, fose dejectii animale, bazine ptr incendiu. Orice dimensiune in 24 h. Pretul este pentru folie PVC 0,8 mm grosime .
Sursa :http://www.targbazar.ro


Avand in vedere cererea mare si imposibilitatea multiplicarii acestui film, pentru moment am hotarat ca pana la strangerea de noi fonduri sa se poata downloada de pe torente. Deci toti cei care nu ati vazut prima parte a filmului "Pescuitul crapului, o enigma pe intelesul tuturor" il puteti downloda de aici: http://www.extremeshare.org/pub/pescuitul.crapului.torrent Pentru cei care nu ati mai lucrat cu torente: 1. downloadati fisierul 2. instalati BitComet: http://www.bitcomet.com/ 3. ...
Sursa :http://pescuitcluj.forumer.ro


Terenul este amplasat la doar 500 m la iesire din comuna Geaca, are o suprafata de 7700 mp cu un front de 100 ml la strada. Pe toata suprafata terenului se afla 3 foste bazine piscicole care au in dotare bazin de colectare , canal de scurgere si au legatura directa cu Lacul .Dispune de curent si apa iar conducta de gaz este la doar 10 m de teren.Este bun pentru investitii, constructii dar in primul rand este ideal pentru amenajarea de bazine piscicole. Detine titlu de proprietate asupra terenului iar pretul este de 10 euro/mp neg.
Sursa :http://www.tranzactiiimobiliareonline.ro


Aveti probleme in ultima perioada cu cresterea costurilor, cu cresterea pierderilor, cu managementul profitabil al furnizorilor, cu cresterea intarzierilor in deservirea clientilor, cu nivelul de calitate, cu motivarea oamenilor, cu rationalizarea utilitatilor, cu scaderea constanta a cotei de piata, cu scaderea sistematica a profitului etc.?
Sursa :http://www.formare.info


Aceasta valigeta se preteaza in pescuitul crapului (adica pt toate chestiile necesare, monturi, ace, fire etc) http://www.totalfishing.ro/valigeta-fishing-box-1075-p-5743.html Multumesc pt atentie si pt timpul acordat
Sursa :http://pescuitsatumare.forumgratuit.ro


vindem si executam lucrari de izolare cu geomembrana epdm firestone pentru iaz, lac, si se livreaza in 24-48 ore in toata tara, grosime, 1.02 mm, lungime 30, 50 m, latime 6, 10m, 7, 62m, 9, 15m, 12, 20m, 15, 25m. geomembrana deasemenea este speciala pentru impermeabilizarea zonelor de constructii (baraje, drumuri, poduri, tunele, autostrazi, etc.) cu risc de inundatii, izolarea solului impotriva infiltratiilor reziduale si/sau chimice etc. in panza freeatica, izolare decantoare; izolarea fundatiilor, pivnitelor, constructiilor de orice tip; pentru acoperisuri plate, acoperisuri verzi, terase; bazine psi, bazine de epurare livrarea se face 24-48 ore in orce localitate din romania, executam lucrare si la fata locului. oferim 20 ani garantie. pt orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati la tel 0754940418 si/sau
Sursa :http://www.n-anunturi.ro
Politica cookie