[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

departament it clujElena Abrudan, sef de departament la Universitatea Babes-Bolyai (UBB) din Cluj, a incasat lunar circa 18.093 de euro in anul fiscal 2010. Dumitru Matis, decan la o facultate  din UBB Cluj, a castigat  7.840 de euro pe luna in 2010. Ion Popa, prodecan la ASE, a incasat lunar circa 7. Citește mai departe...
Sursa :http://www.money.ro


Adresa: Sos Giurgiului 23 A Km 9, Bucuresti Program: Luni-Vineri 09.00 - 18.30, Sambata 09.00 - 14.00 Departament Vanzari: Valentin Donciu: Director Vanzari Mihai Savu: Specialist Vanzari Adrian Dabu: Coordonator Logistica Tel: 021.4.500.500, Fax: 021.457.09.09 0722.732.876, valentin.donciu@metrotehnica.ro 0722 173 666, mihai.savu@metrotehnica.ro 0727 732 876, adrian.dabu@metrotehnica.ro Departament Service: Cristian Ganea: Director Service Nelu Dobre: Director adjunct Service, Inspector ITP Dan Toma: Consilier Service Tel: 021.457.07.26, Fax: 021.450.94.94 0721 336 777, cristian.ganea@metrotehnica.ro 0727 509 494, nelu.dobre@metrotehnica.ro 0728 336 777, dan.toma@metrotehnica.ro Departament piese de schimb si accesorii: Cristian Nita: Responsabil Departament 0727 770 075, cristian.nita@metrotehnica.ro Departament Marketing Carmen-Gabriela Rusu: Marketing/Dispo SEAT 0721 509 494, carmen.rusu@metrotehnica.ro Departament Contabilitate Carmen-Mirela Dina: Economist 0722 697 197, carmen.dina@metrotehnica.ro
Sursa :http://www.metrotehnica.ro


Din iuteala si nebagare de seama, iata ca TVR are un nou Director, care este definitiv pe post. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca Mona Dirtu, fosta consiliera a Presedintelui-Director General Alexandru Lazescu, sa castige concursul pentru un post pentru care ea il ocupa interimar. De ce spun asta. Pentru ca este de notorietate ca Mona Dirtu a venit in TVR pentru functia de Director Comunicare si a ajuns, ca la biliard, cu manta, intr-un loc in care habar nu a avut vreun moment cu se mananca. De fapt cred ca nici 5% din salariatii TVR nu stiu si nu ineteleg cu ce se ocupa Departamentul TVR Interactiv. Daca cineva ar avea curiozitatea sa consulte Organigrama TVR, pentru a vedea unde este acest Departament, tot nu prea intuieste cu ce se ocupa si, mai ales, de ce. Este un Departament aflat in subordinea directa a Presedintelui-Director General si tot nu inteleg de ce vrea Lazescu sa controleze direct un asemenea Departament. Nu are nicio logica, mai ales ca acest Departament nu si-a facut simtita prezenta in niciun fel. Apropo, poate sa spuna cineva trei actiuni, sau mai bine zis trei „interactiuni”, realizate de noul Departament TVR Interactiv?
Sursa :http://ro.damov.ro
Trei grupe de juniori din cadrul clubului Universitatea Cluj au disputat etape intermediare in ultimele doua zile. Iata rezultatele inregistrate de juniorii C, D si E:Miercuri, 26 octombrieJuniori C:Ariesul Turda – „U”1 Cluj  2-2CFR Cluj – „U”2 Cluj 3-1Juniori D:„U”1 Cluj - Ardealul Cluj  4-1„U”2 Cluj - CFR 1 Cluj  1-1Joi, 27 octombrieJuniori E:„U”1 Cluj - CFR 2 Cluj 4-0„U”2 Cluj - Ariesul Turda 12-2Vezi AICI programul de maine, 29 octombrie, al juniorilor de la „U” Cluj!
Sursa :http://www.universitateacluj.ro


chantilly - laborator cofetarie cluj napoca, torturi la comanda cluj, torturi de nunta cluj, torturi aniversari cluj, torturi copii cluj, prajituri cluj napoca, cupcakes cluj, figurine martipan cluj, patiserie cluj napoca, cozonaci cluj
Sursa :http://www.diand.ro


Forbes.com a intitulat un articol recent: „ Tigara electronica ar trebui promovata, nu interzisa”, scris de Tim Worstall. Articolul face referire la o stire aparuta in The Guardian in care este vorba de un departament din cadrul Guvernului UK angajat sa ajute fumatorii sa isi controleze dependenta de nicotina. Insa, acest departament aduce o noua abordare de a-i ajuta pe fumatori. Acestia considera ca tigara electronica este solutia ideala pentru ca fumatorii sa isi controleze dependenta de nicotina.
Sursa :http://www.comunicatedepresa.ro


silly clean - echipamente de curatenie cluj aspiratoare profesionale cluj ustensile curatenie cluj napoca consumabile curatenie cluj produse de igiena cluj detergenti profesionali cluj dezinfectanti cluj napoca
Sursa :http://www.diand.ro


Centrul Regional de Formare Profesionala Cluj (CRFPACJ) organizeaza un curs foarte atractiv la "Departamentul de Infrumusetare". Specializarile acestui departament sunt: coafor / coafeza, cosmetica / cosmetician, frizer, manichiurist-pedichiurist, tehnician maseur, stilist, protezist unghii tehnice, machior. Cursantii beneficiaza de acces la materiale de lucru si echipamente moderne si de calitate, si profesoare cu experienta si deschidere. Urmariti interviul cu sefa departamentului: Simona Bacanu.
Sursa :http://www.tv-net.ro


Cabinete Psihologie Cluj Napoca psihoterapie Cluj, terapie cognitiv comportamentala, psiholog Cluj, consiliere psihologica Cluj Napoca la cabinet psihologic Cluj.
Sursa :http://www.cabinetepsihologie.ro


Articole Asteco Lifestyle - Primul Centru Integrat de Nutritie si Boli Metabolice Cluj tratament diabet Cluj, centru slabit cluj, remodelare corporala cluj, consiliere psihologica Cluj.
Sursa :http://www.astecolifestyle.com
U.C.D.C. - Facultatea de Drept - Cluj-Napocat     DELTA INVEST SRL     Contact Departament - Home - Baneasa Shopping City     Acasa     Curs INSPECTOR RESURSE UMANE-2014-REVISAL-acreditat MIN ...     Totul despre fisa postului in conformitate cu COR!        
Politica cookie