[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

departament it srlAdresa: Sos Giurgiului 23 A Km 9, Bucuresti Program: Luni-Vineri 09.00 - 18.30, Sambata 09.00 - 14.00 Departament Vanzari: Valentin Donciu: Director Vanzari Mihai Savu: Specialist Vanzari Adrian Dabu: Coordonator Logistica Tel: 021.4.500.500, Fax: 021.457.09.09 0722.732.876, valentin.donciu@metrotehnica.ro 0722 173 666, mihai.savu@metrotehnica.ro 0727 732 876, adrian.dabu@metrotehnica.ro Departament Service: Cristian Ganea: Director Service Nelu Dobre: Director adjunct Service, Inspector ITP Dan Toma: Consilier Service Tel: 021.457.07.26, Fax: 021.450.94.94 0721 336 777, cristian.ganea@metrotehnica.ro 0727 509 494, nelu.dobre@metrotehnica.ro 0728 336 777, dan.toma@metrotehnica.ro Departament piese de schimb si accesorii: Cristian Nita: Responsabil Departament 0727 770 075, cristian.nita@metrotehnica.ro Departament Marketing Carmen-Gabriela Rusu: Marketing/Dispo SEAT 0721 509 494, carmen.rusu@metrotehnica.ro Departament Contabilitate Carmen-Mirela Dina: Economist 0722 697 197, carmen.dina@metrotehnica.ro
Sursa :http://www.metrotehnica.ro


Din iuteala si nebagare de seama, iata ca TVR are un nou Director, care este definitiv pe post. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca Mona Dirtu, fosta consiliera a Presedintelui-Director General Alexandru Lazescu, sa castige concursul pentru un post pentru care ea il ocupa interimar. De ce spun asta. Pentru ca este de notorietate ca Mona Dirtu a venit in TVR pentru functia de Director Comunicare si a ajuns, ca la biliard, cu manta, intr-un loc in care habar nu a avut vreun moment cu se mananca. De fapt cred ca nici 5% din salariatii TVR nu stiu si nu ineteleg cu ce se ocupa Departamentul TVR Interactiv. Daca cineva ar avea curiozitatea sa consulte Organigrama TVR, pentru a vedea unde este acest Departament, tot nu prea intuieste cu ce se ocupa si, mai ales, de ce. Este un Departament aflat in subordinea directa a Presedintelui-Director General si tot nu inteleg de ce vrea Lazescu sa controleze direct un asemenea Departament. Nu are nicio logica, mai ales ca acest Departament nu si-a facut simtita prezenta in niciun fel. Apropo, poate sa spuna cineva trei actiuni, sau mai bine zis trei „interactiuni”, realizate de noul Departament TVR Interactiv?
Sursa :http://ro.damov.ro


Forbes.com a intitulat un articol recent: „ Tigara electronica ar trebui promovata, nu interzisa”, scris de Tim Worstall. Articolul face referire la o stire aparuta in The Guardian in care este vorba de un departament din cadrul Guvernului UK angajat sa ajute fumatorii sa isi controleze dependenta de nicotina. Insa, acest departament aduce o noua abordare de a-i ajuta pe fumatori. Acestia considera ca tigara electronica este solutia ideala pentru ca fumatorii sa isi controleze dependenta de nicotina.
Sursa :http://www.comunicatedepresa.ro
Incepand cu data de 1 octombrie 2011, in cadrul Mircea si Asociatii va functiona un departament de dreptul proprietatii intelectuale care isi propune sa puna la dispozitie aceleasi servicii de calitate care caracterizeaza firma, personalizate conform specificului fiecarui client. Noul departament va fi coordonat direct de catre dna Avocat Raluca Stefan, consilier in proprietate industriala [...] Articole din aceeasi categorie:Bulboaca & Asociatii – seminar cu privire la aspecte de dreptul concurentei Bostina si Asociatii, selectata sa acorde asistenta juridica pentru Autoritatea de Management a Programului Operational Sectorial de Mediu Dragne & Asociatii la prima aniversare
Sursa :http://www.curierulfiscal.ro


Cercetarea de marketing. Studiul pietei pur si simplu. Editia a II-aCercetarea de marketing nu este o stiinta exacta, dar nici un fel de firma, fie ea de stat sau privata, nu poate exista fara un departament de marketing viabil. Fara a se pretinde infailibila, cercetarea de marketing reduce considerabil riscul deciziilor. „Spioneaza” oameni, cu hatisul lor de dorinte, mofturi si hachite pentru ca nu e destul sa identifici doar nevoile, ci e mai usor sa vinzi oamenilor ce-si doresc decit ce le trebuie.Volumul de fata ne face cunoscute principiile, etapele dezvoltarii si reusitei unui astfel de departament. In linii strict generale, cercetarea de marketing ii intereseaza pe toti practicienii din domeniu. Indiferent de pozitia lor, de la operatorul de interviu si pina la managerul de proiect sau companie, fiecare practician va gasi aici o solutie la problema sa.
Sursa :http://www.cartejuridica.net


In cadrul acestui departament se organizeaza diverse licitatii de active , stocuri de marfa , "produse si servicii " pentru achizitii publice .
Sursa :http://www.bmtimisoara.ro


mda...in legatura cu intrebarea de mai devreme despre rezilierea contractului. am sunat la departament dar nu mai raspund am asteptat 10 minute pe linie si mi s-a urat sa ascult muzica.
Sursa :http://www.tpu.ro


Politistii din Gorj au scapat de disponibilizari! Dupa ce au fost mutati de la un departament la altul sau chiar in judetele de origine, oamenii legii pot rasufla usurati
Sursa :http://www.radiotargujiu.ro


Liderii sindicatelor miniere din Motru au pe ordinea de zi un proiect de viitor, acela de a se uni toate sindicatele de la cariere, subteran si conexe sub un singur departament. Astfel, minerii vor sa ...
Sursa :http://www.verticalonline.ro


Ce face un premier cand nu mai stie cum sa rezolve problemele? Mai angajeaza niste experti! Asa vrea sa procedeze si premierul Emil Boc care si-a propus sa infiinteze un nou departament in subordinea lui.
Sursa :http://www.time4news.ro
Politica cookie