[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

frumuseti din beiusWelcome To Beius. Bine ati venit la Beius. Soyez les bienvenus a Beius. Willkommen auf Beius. Free tour of our garbage along the Black River. Enjoy! 2010. Curatenia din 25 Septembrie - 300 de voluntari au facut eforturi supraomenesti sa stranga o parte din gunoaiele de pe malul Crisului Negru. 2011... luna mai. Suprafata plina de gunoaie s-a triplat. Multumim din suflet tovarasilor conducatori pentru toleranta si vigilenta. Baie la baraj vom mai face printre gunoaie. sau nu.
Sursa :http://www.tarabeiusului.ro


Beius-Codru Moma-Cetatea Belovar-Finis-Beius
Sursa :http://www.tarabeiusului.ro


La solicitarea Stiri Beius, Primaria Beius a raspuns nelamuririlor pe care utilizatorii site-ului le-au avut in legatura cu taierile de copaci din Parcul Central, odata cu reabilitarea acestuia. Astfel ca, potrivit raspunsului oficial, copacii 'au fost selectati in masura in care nu au corespuns din punct de vedere estetic si al sigurantei (radacini superficiale)ce prezenta un potential pericol in cazul unei furtuni. Toate taierile au fost fotodocumentate, si acestea atesta necesitatea taierii lor prin faptul ca tulpinile prezentau un grad ridicat de putrefactie.' In ceea ce priveste autorizatia de mediu Primaria Beius ne supune atentiei urmatorul document:  click aici Sursa: http://beius-alexlsu.blogspot.com
Sursa :http://www.tarabeiusului.ro
In perioada 19-20 octombrie, se va desfasura la Beius a -V-a editie a Festivalului Naþional de Folclor "Canta, canta, gura scumpa".Festivalul concurs este organizat de Asociatia „Opera Per Sempre” Oradea si Casa de Cultura „Ioan Ciordas” Beius.
Sursa :http://www.tarabeiusului.ro


Reabilitarea Parcului Central din municipiul Beius va costa 400.000 RON , fonduri nerambursabile si 126.800 RON cofinantare Primaria Municipiului Beius. Lucrarile au inceput deja de cateva zile. Potrivit documentatiilor proiectului, cu suma de bani se va cumpara: mobilier pentru parc, vor fi amenajate alei ecologice, amenajare spatii verzi, iluminat exterior, alimentat cu apa irigare aspersoare, si totodata parcul va avea si o fantana.
Sursa :http://www.tarabeiusului.ro


Duminica 8 mai la ora 15.00, iesim la o tura prinTara Beiusului. . Daca vrei sa ni te alaturi, te asteptam in fata Stadionului din Beius la ora 14.45. Nu mai tarziu! Traseu: Beius– Nimaiesti – Pocioveliste – Burda Balta Pescuit (Nitzu)– Budureasa – Saca – Saliste de Beius – Talpe – Livada Beiusului – Beius. Durata turei va fi de 4 - 6 ore, cu tot cu pauza. Distanta propusa: aproximativ 25 km. Incepatorii sa nu se sperie de aceasta cifra !Vom pedala in ritm de plimbare. Pentru a vedea pozele de pe traseu Click aici ! Recomandam sa fiti dotati cu bicicleta de tip mountain-bike sau trekking, in perfecta stare de functionare. Incercati sa va echipati cat mai usor si confortabil si desigur, nu uitati: 1 camera de rezerva (verificata) sau trusa de petice (cu lipici verificat, sa nu fie uscat!), pompa (potrivita pentru tipul de ventil folosit), scule, bidonas de apa si mancare. Fiecare participa pe propria raspundere si in cazul unor probleme tehnice ce nu pot fi rezolvate pe loc, vom gasi solutii de intoarcere in oras. Va asteptam!
Sursa :http://www.tarabeiusului.ro


Jurnal de parcurgere al traseului Beius- Bekescsaba, eveniment transfrontalier - „Granite fara frontiere” In perioada 2-5 iunie doi beiuseni au participat la un eveniment organizat la initiativa asociatiilor „O Suta de Picioare” si Parcul Natural al Vaii Crisurilor din Bekescsaba, cu sprijinul administratiilor publice din municipiile infratite Beius si Bekescsaba. Este vorba de subsemnata, Cristina Ianc si Alin Mihuta.
Sursa :http://www.tarabeiusului.ro


Duminica 29 mai la ora 09:00, iesim la o tura prin Tara Beiusului. . . Daca vrei sa ni te alaturi, te asteptam in parcul central in fata Monumentul martirilor Ioan Ciordas şi Nicolae Bolcas din Beius la ora 08.45. Nu mai tarziu! Traseu: Beius - Meziad - Runcuri - Rosia - Remetea - Beius. Durata turei va fi de 6 - 8 ore, cu tot cu pauza.  Vom pedala in ritm de plimbare. Recomandam sa fiti dotati cu bicicleta de tip mountain-bike, in perfecta stare de functionare. Incercati sa va echipati cat mai usor si confortabil si desigur, nu uitati: 1 camera de rezerva (verificata) sau trusa de petice (cu lipici verificat, sa nu fie uscat!), pompa (potrivita pentru tipul de ventil folosit), scule, bidonas de apa si mancare. Fiecare participa pe propria raspundere si in cazul unor probleme tehnice ce nu pot fi rezolvate pe loc, vom gasi solutii de intoarcere in oras. Va asteptam!
Sursa :http://www.tarabeiusului.ro


Duminica 15 mai la ora 12.00, iesim la o tura prinTara Beiusului. . Daca vrei sa ni te alaturi, te asteptam in fata la supermarket Glady din Beius la ora 11.45. Nu mai tarziu! Traseu: Beius - Remetea - Cabesti - Sohodol - Meziad - Beius. Durata turei va fi de 5 - 7 ore, cu tot cu pauza. Distanta propusa: aproximativ 40 km. Incepatorii sa nu se sperie de aceasta cifra !Vom pedala in ritm de plimbare. Recomandam sa fiti dotati cu bicicleta de tip mountain-bike, in perfecta stare de functionare. Incercati sa va echipati cat mai usor si confortabil si desigur, nu uitati: 1 camera de rezerva (verificata) sau trusa de petice (cu lipici verificat, sa nu fie uscat!), pompa (potrivita pentru tipul de ventil folosit), scule, bidonas de apa si mancare. Fiecare participa pe propria raspundere si in cazul unor probleme tehnice ce nu pot fi rezolvate pe loc, vom gasi solutii de intoarcere in oras. Va asteptam!
Sursa :http://www.tarabeiusului.ro


Duminica 19 iunie la ora 09:00, iesim la o tura prin Tara Beiusului. . . Daca vrei sa ni te alaturi, te asteptam in parcul central in fata Monumentul martirilor Ioan Ciordas si Nicolae Bolcas din Beius la ora 08.45. Nu mai tarziu! Traseu: Beius - Meziad - Coada Lacului - Stana de Vale - Beius. Durata turei va fi de 6 - 8 ore, cu tot cu pauza.  Vom pedala in ritm de plimbare. Recomandam sa fiti dotati cu bicicleta de tip mountain-bike, in perfecta stare de functionare. Incercati sa va echipati cat mai usor si confortabil si desigur, nu uitati: 1 camera de rezerva (verificata) sau trusa de petice (cu lipici verificat, sa nu fie uscat!), pompa (potrivita pentru tipul de ventil folosit), scule, bidonas de apa si mancare. Fiecare participa pe propria raspundere si in cazul unor probleme tehnice ce nu pot fi rezolvate pe loc, vom gasi solutii de intoarcere in oras. Va asteptam!
Sursa :http://www.tarabeiusului.ro
Politica cookie