[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

hotel cris costinestiLa Hotel Atena - Costinesti ai oferta speciala de cazare pentru luna iulie 2010. In perioada 1 iulie - 31 iulie 2010 la Hotel Atena ai acum 6+1 cazare gratis! Fati un sejur de minim 6 nopti cazare in Costinesti la Hotel Atena si vei primi o noapte de cazare gratuita! Profita de ocazie! Este o oferta speciala de cazare in Costinesti pentru luna IULIE 2010.  
Sursa :http://hotel-atena.ro


Hotel Atena** - Costinesti este locatia ideala de cazare in Costinesti. Hotelul Atena a fost construit recent, in 2009 si, ofera conditii excelente de cazare pe litoral in Costinesti tuturor varstelor. Hotel Atena este amplasat intr-un loc ideal pentru cazare in Costinesti, acesta fiind situat la aproximativ 150 m de gara veche, 200 m de plaja respectiv, de principala atractie turistica  Epava Evanghelia. Hotelul Atena - Costinesti dispune de un total de 82 de locuri de cazare, fiind impartite in 37 de camere cu pat matrimonial si 4 camere cu paturi de o persoana. Vacanta inseamna relaxare, timp bun, distractie, grija pentru sanatate. O vacanta la mare chiar daca este pe Litoral Costinesti inseamna mai mult: soare, nisip, bronz, sport. Toate nu se pot concretiza fara un loc linistit in care sa stai alaturi de cei dragi si sa uiti de toate grijile cotidiene. Si cum trebuie sa fie acel loc? Sa-ti asigure confort, liniste si spatiu pentru petrecerea timpului liber. Cazarea in Costinesti asigurata de Hotel Atena-Costinesti va face sejurul perfect, fara probleme de natura cotidiana datorita dotarilor pe care acesta le ofera:
Sursa :http://hotel-atena.ro


Pentru anul 2011 Hotel Atena Costinesti vine cu oferta speciala de cazare pentru Paste! Pachete speciale, avantajoase, de cazare in Costinesti la Hotel Atena Costinesti: DOUA NOPTI DE CAZARE - 190 lei / camera TREI NOPTI DE CAZARE - 260 lei / camera Fiecare camerala va fi pregatita special pentru Sfanta Sarbatoare de Paste cu ambianta specifica!     IN PLUS, LA CERERE PUTEM ORGANIZA MASA FESTIVA DE PASTE IN CADRU RESTRANS, INTIM! Pentru orice informatie suplimentara in acest sens va rugam sa ne contactati.
Sursa :http://hotel-atena.ro
Oferim cazare la costinesti pe litoralul marii negre la preturi foarte mici. Avem servicii de cazare la preturi mici la pensiuni din costinesti, vile din costinesti, hoteluri din costinesti. Cel mai bun raport calitate-pret.
Sursa :http://www.diand.ro


Oferim cazare la costinesti pe litoralul marii negre la preturi foarte mici.Avem servicii de cazare la preturi mici la pensiuni din costinesti, vile din costinesti, hoteluri din costinesti.Cel mai bun raport calitate-pret.
Sursa :http://directorweb.artevo.ro


  Aşezarea geografică a Statiunii Costinesti Costineşti este o staţiune de litoral din judeţul Constanţa, România, aflată la ţărmul Mării Negre. Satul Schitu este inclus in comuna Costineşti. Acest sat din Costinesti a evoluat dintr-un mic sat pescăresc (1960) într-o destinaţie de vară, foarte populară printre cei tineri şi in special pentru studenţi. Un hotel şi o serie de complexuri cu vile şi bungalouri au fost create în timpul erei comuniste, acestea avand diferite atat la stil cat si la confort. După 1989, o parte din ele au fost modernizate dar au fost construite, în special în partea de nord a staţiunii, şi o serie de alte hoteluri şi vile. Staţiunea are un lac mic in interiorul tarmului. Costinesti-ul este dominat de spiritul tinar de "viata de noapte" de distractiile in aer liber. Plaja Costinestului se intinde pe o suprafata de 9 km. Costinesti ramine locul de intilnire al tinerilor de pretudindeni. Istoric al Statiunii Costinesti
Sursa :http://hotel-atena.ro


Castigatorul invitatiei de 2 persoane la piesa de vineri seara, Metoda G, este: Cris says: 25/10/2011 at 2:30 pm Belvedere noaptea si pe Tampa ziua. Felicitari Cris pentru premiu. Te asteptam [...]
Sursa :http://prinbrasov.com


Vand teren 700 m, central Costinesti, pretabil hotel, pensiune. 0727.397.700.
Sursa :http://www.anunturigarla.ro


HOTEL ATENA COSTINESTI ITI OFERA PACHET DE CAZARE SUPER AVANTAJOS DE 1 MAI 2011 ! PENTRU DOUA NOPTI DE CAZARE DOAR 190 Lei/ CAMERA PENTRU TREI NOPTI DE CAZARE DOAR 250 Lei/ CAMERA IA-TI PRIETENII SI PETRECE DE 1 MAI ASA CUM SE PETRECE IN COSTINESTI!    
Sursa :http://hotel-atena.ro


  Prelungeste-ti concediul la Hotel Atena Gratuit! LA 6 NOPTI CAZARE PRIMESTI 1 NOAPTE GRATUIT CAZARE LA HOTEL ATENA COSTINESTI 2011 Oferta se aplica pretului initial! Vezi aici preturile initiale.        
Sursa :http://hotel-atena.ro
Costinesti, Romania, Oferte Litoral 2014 Costinesti ...     Hotel Forum Costinesti, Oferta de cazare hotel Forum ...     Hotel Intim Costinesti, Oferta de cazare hotel Intim ...     Hotel Royal Costinesti, Oferta de cazare hotel Royal ...     Hotel Tiberius Costinesti, Oferta de cazare hotel Tiberius ...     Hotel Tiberius Costinesti, Oferta de cazare hotel Tiberius ...     Hotel Royal Costinesti, Oferta de cazare hotel Royal ...    
Politica cookie