[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

lupul moralist rezumatfetelor, ati putea sta langa un barbat doar pentru bani dar care arata si binisor? ps : sper ca nu veti face pe lupul moralist. vreau raspunsuri sincere..bazate pe experiente proprii. vreau sa vad si alte mentalitati.
Sursa :http://www.tpu.ro


zilele acestea, m-am intrebat pana unde se poate merge cu libertate de expresie, mai ales pe retelele de socializare sau pe bloguri, unde fiecare scrie ce vrea, despre cine vrea. nu fac pe lupul moralist, dar sa scrii (a se citi a
Sursa :http://www.bucurestiivechisinoi.ro


urgent! un scurt rezumat in 6 randuri a fabulei lupul si mielul de la fontaine
Sursa :http://www.tpu.ro
lupul si iepurele gasesc un sac mare plin cu mancare si imediat au inceput sa se certe cine sa ia sacul. la un moment dat lupul propune:
- ma iepurila, hai asa, sacul va reveni celui care reuseste dintr-o lovitura sa-i dezbata celuilalt mai multi dinti.
iepurile imediat a cazut de acord cu propunerea. lupul zice:
- hai tu primul.
isi face iepurele elan si cand mi-ti-l plesneste peste bot pe lup din toata puterea incat asta cade lat la pamant. se scoala lupul, scuipa dintii, ii numara si zice:
- sase.
dupa asta, il apuca lupul de urechi pe iepure si ai aplica asa o lovitura, ca mai mai sa-i rupa urechile. scuipa iepurile dintii, numara:
- patlu.
- cum ma patlu, imposibil? a
Sursa :http://www.mioritice.com


ati citit cartea antonel de vasile marcu? cine imi poate scrie un rezumat sau un ste cu rezumat? funda
Sursa :http://www.tpu.ro


cine imi poate da un rezumat foarte pe scurt despre " morometii " volumul i! va rog ajutati-ma! dau fundita celui mai bun rezumat!
Sursa :http://www.tpu.ro


celebrul fan al celor de la unirea urziceni, poreclit lupul singuratic, nu mai este singur. o echipa din italia are si ea un suporter atat de curajos incat sa mearga singur intr-o deplasare.

Sursa :http://pescurt.ro


imi faceti un rezumat la cartea jurnalul unui pusti de jeff kiney? la volumele 1, 2,3,4! apropo cel mai bun rezumat si cel mai rapid primeste funda!
Sursa :http://www.tpu.ro


funda :d breau si eu,va rog, rezumat la romanul portret al artistului in tinerete" de james joyce pentru ca mai am djumatate de carte de citit si miercuri predam fisele de lectura la ea. nu gasesc niciun rezumat pe net :(
Sursa :http://www.tpu.ro


o pereche asteapta un copil si se informeaza la doctor cum e cu s*xul in timpul graviditatii. doctorul explica: - in prima treime a perioadei de sarcina puteti avea contact s*xual normal, in a doua treime numai din spate ca si cainele, iar in ultima treime ca lupul. sotul putin contrariat: - ca lupul?! la …

continue reading »

Sursa :http://www.yeti.ro
Politica cookie