[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

mircea santimbreanu recreatia mare rezumatcare dintre aceste carti sunt mai frumoase: charles dickens- david copperfield - oliver twist alphonse daudet -minunatele aventurii ale lui tartarin de tarascon mircea santimbreanu - recreatia mare alexandru vlahuta - mogaldea ionel teodoreanu - jucarii pentru lili ana blandiana - intamplarii din gradina mea marin sorescu - unde fugim de-acasa? silvia kerim - povestiri despre prietenii mei pe care le-ati citit si care vi s-au parut mai frumoase? funda + vot celui mai bun raspuns! :)
Sursa :http://www.tpu.ro


salut tpu, am primit de la scoala un proiect la romana si mi-am amintit pe ultima suta de metri, ii poate spune cineva un capitol din recreatia mare de m. santimbreanu in care personajele care au cel mai mult de spus sa fie doi baieti (sa nu fie istorie veche) ideea e sa facem scenete pe echipe si mai avem nevoiue de inca o scenete pentru mine si un baiat dar nu mai avem timp sa cautam in carte pana maine
Sursa :http://www.tpu.ro


cine imi da un link de unde pot citi "marul " de mircea santimbreanu? dau funda!
Sursa :http://www.tpu.ro
imi poate da cineva rezumatul la tara de dincola de negura (motivarea absentei) de mircea santimbreanu? dau funda+ vot
Sursa :http://www.tpu.ro


neata! stiti cumva de la cate ii premierea maine, in brad la mircea santimbreanu? :) mersi`. funda! :-*
Sursa :http://www.tpu.ro


cine imi da un rezumat scurt al operei "petruta" de mircea cartarescu? eu am citit opera, dar vreau si parerile voastre! fundita pentru cel mai bun rezumat!
Sursa :http://www.tpu.ro


cine poate sa ma ajute cu o compunere la tema? titlu obligatoriu: recreatia mare
Sursa :http://www.tpu.ro


rezumat video petrolul – gaz metan, scor final 1 la 1, in data de 29 mai 2013. cautari:rezumat petrolu - gaz metenrezumat video petrolul ploiesti gaz metanpetrolul - gaz metan medias 1-1 rezumat 29 05 2013petrolul gaz metan medias 29 mai incidentpetrolul gaz metan rezumat
Sursa :http://www.iploiesti.ro


hey tpu! am nevoie urgent de un rezumat la "cartea junglei"! dar nu gasesc nimic pe net. daca puteti sa imi faceti si mie un rezumat..in seara asta dau funda maare!
Sursa :http://www.tpu.ro


cine ma ajuta si pe mine? am nevoie de un rezumat al cartii la medeleni volumul 2. nu pe capitole, rezumat al intreegii carti (descriere) funda! multumesc anticipat!
Sursa :http://www.tpu.ro
                           
Politica cookie