[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

morometii rezumat pe capitole vol 1buna! caut rezumat de 3 capitole din povestea in lumea dreptatii de i.al. bratescu.
Sursa :http://www.tpu.ro


buna tpu! deci am la romana sa fac rezumat la povestrea la medeleni toate volumele si nu gaesc, gasesc doar pe parti volumu 1 rezumat volumu 2 rezumat volumu 3 rezumat asi dori si eu toate volumele intr-un rezumat! ofer funda!
Sursa :http://www.tpu.ro


buna tpu, la teza la romana o spus profa ca ne poate veni una dintre cele 4 opere amintiri din copilarie,morometii, de la noi la cladova sau lostrita...ce parere aveti care ar puteao da...din morometii am dat foarte multe teste deci nu cred ce ziceti? funda!
Sursa :http://www.tpu.ro
as vrea si eu sa stiu programa pentru bac-ul la biologie clasa a 11-a si a 12-a pe subiecte. adica subiectul i are urmatoarele capitole, subiectul ii are urmatoarele capitole iar subiectul iii are urmatoarele capitole. stie cineva?
Sursa :http://www.tpu.ro


cine imi poate da si mie rezumatul complet la cartea "amintiri din copilarie", dar pe capitole adica : "la scaldat", "pupaza din tei", etc?!? dau pe loc funda+vot "folositot", iar daca lasati cate-un raspuns cu cate un rezumat de capitol va acord vot "folositot" pentru toate.
Sursa :http://www.tpu.ro


ati citit morometii? v-a placut? eu trec in clasa a vii-a si bunicu meu ma obliga sa o citesc. mie imi plac cartile mai sf-aventura, iar dupa ce am citit vreo 80 de pagini din morometii, tot nu imi place. de fiecare data cand ma intalnesc cu bunicu imi zice de cartea asta si mie imi vine sa ii spun: "ma cac pe cartea ta!". ce sa fac?
Sursa :http://www.tpu.ro


sall tpu! dati-mi va rog un rezumat pe capitole la unmatoarele carti:jules verne insula misterioasa,selma lagerlof minunata calatorie a lui nils holgerson, alplons davdet piciul, charles dichems marile sperante va rog ajutati-ma am avut 12 carti si am citit o parte iar astea meau ramas pana la scoala va rog nu mai am timp
Sursa :http://www.tpu.ro


buna tpu! ma puteti ajuta va rog? am nevoie de un link de unde pot citi cartea "capitan la 15 ani" sau eventual, un rezumat dar pe capitole. acum o sa ziceti ca vreau sa imi fac temele, dar sunt disperat! caut de 6 zile cartea si nu o gasesc nici unde, pentru ca normal eu nu prea caut rezumate / referate. va rog frumos ajutati-ma! funda + vot!
Sursa :http://www.tpu.ro


buna tpu! doresc un mic ajutor din partea celor care au raspunsuri la intrebarea mea. as dori : - rezumate la oricare 2 capitole din oricare dintre cele doua carti ale junglei de rudyard kipling. -rezumate la oricare 2 capitole din capitan la 15 ani de jules verne. - rezumate din oricare 2 capitole din micul print de antoine de saint-exupery. va multumesc frumos si. ce sa zic. la cat mai multe raspunsuri! am omis sa mentionez ca dau funda raspunsului castigator. multumesc anticipat!
Sursa :http://www.tpu.ro


salutare.am nevoie urgent de un rezumat din amintiri din copilarie pupaza din tei urgent pana maine.va rog frumos sa imi faceti un rezumat.multumesc
Sursa :http://www.tpu.ro
Morometii de Marin Preda - Bacalaureat 2014 - Bacalaureat     Universitatea “Petru Maior” Ş ţe şi Litere ...     Constantin chirita - ciresarii vol. ii (rezumat)     Morometii rezumat, morometii referat, morometii volumul 1 ...     Marin Preda. Morometii - Bacalaureat 2014 - Bacalaureat     Morometii - Premiul întâi (capitolul XVIII,Partea a doua)     Marin Preda. Morometii - Bacalaureat 2014 - Bacalaureat    
Politica cookie