[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

morometii rezumat pe capitole vol 1cine ma ajuta si pe mine? am nevoie de un rezumat al cartii la medeleni volumul 2. nu pe capitole, rezumat al intreegii carti (descriere) funda! multumesc anticipat!
Sursa :http://www.tpu.ro


unde gasesc si eu rezumat pentru horea de aron cotrus? daca ar fi pe capitole ar fi perfect dar merge si normal :)
Sursa :http://www.tpu.ro


vreau si eu un rezumat scurt la medeleni, am citit cartea de mult, si vreau sa mi readuc aminte. dau funda. (nu vreau pe capitole, si daca e pe capitoe sa fie scurt)
Sursa :http://www.tpu.ro
rezumat video petrolul – gaz metan, scor final 1 la 1, in data de 29 mai 2013. cautari:rezumat petrolu - gaz metenrezumat video petrolul ploiesti gaz metanpetrolul - gaz metan medias 1-1 rezumat 29 05 2013petrolul gaz metan medias 29 mai incidentpetrolul gaz metan rezumat
Sursa :http://www.iploiesti.ro


heii! am o micuta intrebare. ma puteti ajuta, cu un rezumat, la "fram, ursul polar"? v-as ruga sa fie scurt, in jur de 1-2 pag. a4. si, mai am o micuta rugaminte, sa fie o prezentare in mare a intregii carti, sa nu fie pe capitole. sper ca nu am chiar atatea fite :p. va multumesc ca ati avut rabdare sa-mi cititi prostiile! :d p.s. stiu sa dau si fundita si vot, daca raspunsul merita! :)
Sursa :http://www.tpu.ro


salut tpu. dati-mi va rog si mie ciulini baraganului pe capitole eu am cautat dar gasesc doar asa full nu scrie care capitol e si trebuie sa fac rezumatul pe capitole deci cine are site ceva dau funda
Sursa :http://www.tpu.ro


hey tpu! am nevoie urgent de un rezumat la "cartea junglei"! dar nu gasesc nimic pe net. daca puteti sa imi faceti si mie un rezumat..in seara asta dau funda maare!
Sursa :http://www.tpu.ro


cine imi da un rezumat scurt al operei "petruta" de mircea cartarescu? eu am citit opera, dar vreau si parerile voastre! fundita pentru cel mai bun rezumat!
Sursa :http://www.tpu.ro


salut,tpu imi faceti si mie un scurt rezumat despre: team fortress 2 un mic rezumat in care sa-mi explicati tot ce se poate stie despre el---> cum cumperi chesti cum cresti pe server. etc deci dau funda carui mai bun raspuns.
Sursa :http://www.tpu.ro


buna seara tpu. am si eu o intrebare, mai degraba o rugaminte: imi puteti da cateva site-uri cu rezumatul de la,, calaretul fara cap,, va rog vreau rezumat de la carte nu de la film... filmul e 100%diferit de carte iar mie imi trebuie cartea pls? cel mai bun rezumat, funda
Sursa :http://www.tpu.ro
Morometii de Marin Preda - Bacalaureat 2014 - Bacalaureat     Universitatea “Petru Maior” Ş ţe şi Litere ...     Constantin chirita - ciresarii vol. ii (rezumat)     Morometii rezumat, morometii referat, morometii volumul 1 ...     Marin Preda. Morometii - Bacalaureat 2014 - Bacalaureat     Morometii - Premiul întâi (capitolul XVIII,Partea a doua)     Marin Preda. Morometii - Bacalaureat 2014 - Bacalaureat    
Politica cookie