[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

rezumat bietul tricva rog frumos dacase poate sa ma ajutati cu un rezumat la cartea coliba unchiului tom... as dori un rezumat cat mai pe lung deoarece pe internet(la ce am vazut eu, gasesc doar din alea scurte.) cel care imi pune un rezumat pe capitol are funda direct. ms
Sursa :http://www.tpu.ro


bietul motor :-s bietul motor :-s
Sursa :http://www.220.ro


imi poate da cineva un rezumat pentru schita "justitie" de i.l.caragiale? am citit-o dar am de facut un rezumat si nu stiu cum sa il scriu. sau macar un model din care sa imi dau seama cum se realizeaza un rezumat pentru o schita. funda :d.
Sursa :http://www.tpu.ro
buna,am incercat sa pun intrebarea asta dar tot timpul mi-o stergea cineva,mai incerc odata,trebuie sa fac o fisa de lectura,am aflat cum,dar la rezumat, fac rezumat pe toate capitolele si o vorbesc pe scurt sau fac rezumat pe fiecare capitol? eu cred ca pe toate dar nu am m-ai facut asa ca va intreb pe voi, dau funda!
Sursa :http://www.tpu.ro


sal,tpu.is calasa a saptea si am de facut un rezumat la "fata cu sosete de diamant" de mircea cartarescu. cum naiba sa fac rezumat la o poezie asa scurta si lipsita de sens(cam singurul sens e ca am gasit niste pasaje care pot fi interpretate usor :) in rest nimic) oricum are cineva vre idee cam ce as ptea face la el? sau mai bine sa-mi dati un rezumat facut astept raspuns, dau funda!
Sursa :http://www.tpu.ro


poate sa imi faca cineva un rezumat al cartii cazul maurizius, sau macar sa-mi dea un site unde pot citi un rezumat? funda!
Sursa :http://www.tpu.rodetalii stire: click aici
Sursa :http://stiri.itbox.ro


buna tpu, stie cineva daca se gaseste rezumat la muntii apuseni i scrisa de r. figheux? cine imi da linc cu acest rezumat ii dau funda
Sursa :http://www.tpu.ro


buna! stiti unde pot gasi rezumat la calul dracului? imi trebuie si impresia cititorului despre nuvela, daca nu este in rezumat mi-o puteti spune voi? dau funda! :)
Sursa :http://www.tpu.ro


buna tpu! am avut 3 ani la rand la scoala ca lectura de vacanta de citit cate 1 volum din la medeleni. volumul 1 mi-a placut, l-am citit si i-am facut rezumat. volumul 2 nu mi-a placut, l-am citit fortat si am cautat rezumat pe internet insa am lucrat 1-2 ore sa il modific si sa il scurtez deoarece l-am gasit in capitole. volumul 3 nu imi place, nu l-am citit si as vrea sa ma ajutati cu un rezumat, scurt si care sa cuprinda esentialul. multumesc!
Sursa :http://www.tpu.ro
Politica cookie