[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

tarusi impamantareKit impamantare pentru rack. Contine cablurile de impamantare si suruburile necesare legarii subansamblurilor constructive ale rack-ului la bara de impamantare. 
Sursa :http://grigodin.ro


Bara de impamantare din cupru cu cleme din cupru fara carcasa de protectie. 
Sursa :http://grigodin.ro


Bara echipotentiala ( bara de impamantare ) pentru rack si tablouri de distributie. Bara este prevazuta cu carcasa de protectie din material plastic. 
Sursa :http://grigodin.ro
Manson mecanic universal UC 30-4 cu posibilitate de redeschidere (vizitare) pentru cabluri de telefonie. Acest tip de manson nu are borna de impamantare si poate fi utilizat atat la suprafata cat si subteran. Mansonul contine accesoriile de montaj mai putin conectorii fir la fir. 
Sursa :http://grigodin.ro


electricieni autorizati executa instalatii electrice de interior/exterior si bransamente, pentru case/vile/apartamente, repara si modifica instalatii existente, asigura montaj pentru aparataj electric, impamantari, buletine de impamantare, etc. la preturi...
Sursa :http://www.anunturi-constructii.ro


Manson mecanic universal UC 3-5 cu posibilitate de redeschidere (vizitare) pentru cabluri telefonice. Acest tip de manson este prevazut cu borna de impamantare si poate fi folosit atat la suprafata cat si subteran. Mansonul contine toate accesoriile de montaj mai putin conectorii fir la fir. 
Sursa :http://grigodin.ro


In adancimile Orientului, la capatul nord-estic al Siberiei, se afla o mare peninsula, acoperita in majoritatea timpului cu gheturi si zapezi. Este Kamceatka. In urma cu doua sute si ceva de ani, locuitorii sai ┼Ątraiau imprastiati peste pustietatile inghetate. Satele lor erau incercuite cu tarusi sau cu un zid. Multe din aceste sate aveau doua-trei sute de suflete care iarna traiau sub pamant, iar vara in niste case de lemn cocotate pe stalpi. (...) Niciodata nu se spalau. Cam asa a vazut prima oara Kamceatka la inceputurile secolului nostru si tanarul ieromonah Nestor Anisimov, cand a inceput o stradanie misionara indrazneata, infruntand dificultati si aventuri incredibile."
Sursa :http://www.magazinortodox.ro


Cutie de distributie pentru alimentare cu energie electrica in rack de 19". Cutia este prevazuta cu bara de nul; bara de impamantare; sina DIN ( omega ) pentru prinderea aparatelor modulare; perie de trecere si cleme de fixare mecanica a cablurilor la partea din spate; capace blank. Cutia ocupa 3 unitati in rack. 
Sursa :http://grigodin.ro


Firma Energo Confort o gama larga de servicii in domeniul energetic, precum: executie instalatii electrice, retele calculatoare, telefonie, sisteme de paratrasnet, protectii la supratensiuni, impamantare, site-uri de telecomunicatie (experienta de 5 ani - Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp), sisteme de sustinere si conducere a cablurilor, aparataj electric de joasa si medie tensiune Schneider Electric, ABBS, GEWISS, ELMARK, sisteme de fixare Fischer, cabluri si conductoare.
Sursa :http://www.bucuresticonstruct.ro


Clema de continuitate pentru manta tip ALPET (aluminiu-polietilena). Face legatura dintre conductorul de continuitate sau de impamantare si mantaua ALPET. Dintii clemei penetreaza in momentul strangerii stratul fin de polietilena transparenta de pe suprafata interioara a foliei de aluminiu realizand un contact ferm. Stratul mai gros de polietilena de culoare neagra de pe suprafata exterioara a foliei nu se inlatura, acesta asigurand reziztenta mecaninca a legaturii. 
Sursa :http://grigodin.ro
Stalpi, filee- volei - Euroma Sport vanzare articole si ...     Putere maxima suportata - Forumul Softpedia     MeterLAND - Instrumente de masura | Marimi Electrice ...         Electrozi inox - Preturi distribuitori, importatori - Bizoo.ro     Instalatii de impamantare si paratrasnet - Electric Energy ...     Energoserv SRL Constanta – depozit materiale electrice    
Politica cookie