[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

institutul de fonoaudiologie si chirurgie functionala orl prof.dr.d.hociotaincepand cu data de 1 august 2013 a fost reinfiintat institutul de boli cardiovasculare si transplant targu mures. activitatea de transplant cardiac, chirurgie cardiaca pentru sugari si nou-nascuti si chirurgie cardiaca pentru adulti si copii va putea fi reluata. unitatea medicala si-a redobandit oficial personalitatea juridica si va fi condusa de prof. dr. klara branzaniuc, [...]
Sursa :http://www.ghidcabinet.ro


gala topmedici 2013 si-a desemnat castigatorii in cadrul unei ceremonii, in data de 29 mai 2013, ce a reunit personalitati marcate din diferite ramuri ale medicinei romanesti: cardiologie, diabetologie, chirurgie, medicina de familie, ortopedie. selectia premiilor oferite in cadrul galei topmedici 2013 a fost facuta de un consiliu consultativ format din figuri marcante ale medicinei romanesti, prof. dr. daniela bartos, prof. dr. mircea beuran, prof. dr. gheorghe burnei, prof. dr. dan mircea cheta, prof. dr. ioan lascar, prof. dr. grigore tinica, prof. dr. dan...
Sursa :http://www.sanatateatv.ro


   recent, in aula bibliotecii academiei romane, a fost lansat volumul al doilea a€“ ortopedie-traumatologie a€“ din a doua editie a tratatului de chirurgie, aparut sub redactia prof. dr. irinel popescu si prof. dr. constantin ciuce. care sunt motivele care pot conduce la (...)
Sursa :http://www.viata-medicala.ro
potrivit estimarilor medicilor, numarul romanilor care sufera de insuficienta cardiaca este aproape dublu comparativ cu media europeana. prof. dr. mihai gheorghiade, specialist in domeniul cardiologiei in sua, atrage atentia asupra lacunelor din programele de tratament din romania. in cadrul unei conferinte organizate la institutul de cardiologie si chirurgie vasculara “c.c. iliescu” din bucuresti, gheorghiade a [...]
Sursa :http://www.ghidcabinet.ro


seful clinicii de chirurgie si transplant hepatic fundeni, prof. dr. irinel popescu, a declarat ca el castiga intre 1.000 si 2.000 de euro pe luna si ca nu ar putea pleca niciodata de la locul de munca actual.

Sursa :http://pescurt.ro


seful clinicii de chirurgie si transplant hepatic fundeni, prof. dr. irinel popescu, a declarat ca el castiga intre 1.000 si 2.000 de euro pe luna si ca nu ar putea pleca niciodata de la locul de munca actual.

Sursa :http://pescurt.ro


   manifestare traditionala ce are loc in anul dintre doua congrese de chirurgie, conferinta nationala de chirurgie si-a desfasurat lucrarile la sinaia in perioada 30 mai a€“ 1 iunie a.c. tema principala a reuniunii organizate de societatea romana de chirurgie, colegiul (...)
Sursa :http://www.viata-medicala.ro


seful clinicii de chirurgie si transplant hepatic fundeni, prof. dr. irinel popescu, a declarat, in emisiunea "dupa 20 de ani" difuzata duminica de pro tv, ca el castiga intre 1.000 si 2.000 de euro pe luna si ca nu ar putea pleca niciodata de la locul de munca actual.

Sursa :http://pescurt.ro


seful clinicii de chirurgie si transplant hepatic fundeni, prof. dr. irinel popescu, a declarat, in emisiunea dupa 20 de ani difuzata duminica de pro tv, ca el castiga intre 1.000 si 2.000 de euro pe luna si ca nu ar putea pleca niciodata de la locul de munca actual.

Sursa :http://pescurt.ro


Seful Clinicii de chirurgie si transplant hepatic Fundeni, prof. dr. Irinel Popescu, a declarat ca 2013 este "anul Romaniei" in materie de transplant, precizand ca rata de donare depinde de acceptul familiei.
Sursa :http://www.infoo.ro
Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti - lista spitale     Policlinica de Adulti Panduri | Harta, Poze     Doctori - Orl - Bucuresti - Sanatate, medicina, tratament ...     MÆDICA - a Journal of Clinical Medicine     Medical Market 2013 - Saptamana Medicala     Medical Market 2013 - Saptamana Medicala     Contact - Institutul ORL    
Politica cookie