[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

www.batul.rohi tpu! tataia a dat cu batul in capul catelusei mele. si acum nu mai vede bine. adica cand intru pe poarta nu se mai bucura. cand trece o caruta (cu cai) nu mai latra si mereu facea asta. si dabea deschide ochii. imi vine sa il omor! ce pot sa fac?
Sursa :http://www.tpu.ro


60% din totalul repondentilor sondajului prezentat de postul tvh 2.0 nu sunt de acord cu afirmatia conform careia bataia e rupta din rai atunci când e vorba de educatie.

cititi mai departe

Sursa :http://2008.informatia.ro


sall tpu! 1.azi cainele meu s-a intalnit cu un animal plin de spini da, rotund.si nu stiu daca era arici sau altceva. 2. daca il tot musca si l-a intepat in gura are ceva trebuie dus la control? precizez ca a beut foarte multa apa(cred ca il ustura gura) si i-am dat un corn de abia il mesteca pe o parte si nu mai vroia sa roada batul. poate pati ceva sa-l duc la control?
Sursa :http://www.tpu.ro
hi tpu. deci am 10 ani (bla bla bla stiu nu postez aici ca is mic si astea... ), imi place de o fata dar ea ma uraste (in gradinita am fost prieteni la numai 4-5 ani :)) ). credeam ca daca o sa revina tot cu mine va fi dar e cu un gras :)) cuplul asta e numit la noi : shaormeristu si batul de chibrit (shaorchibrit :)) ) deci nu imi vine sa cred. tocmai cu ala daca era cu altu demn de bataie mai ziceam dar aluia ii dau un pumn ii iese inima pe cealalta parte intrebarea mea este? cum mama naibii o sa reusesc sa o agat?
Sursa :http://www.tpu.ro


o poti vedea în fiecare zi sprijinind coltul unui bloc din cartierul berceni. ea spijina blocul si trupul ei este sprijinit de un bat. e atât de slaba, încât ai impresia ca la un vânt mai puternic poate sa înceapa sa o fluture agatata în batul acela. are o burta mare.are în jur de 60 de ani. sta în strada si cerseste. cerseste atipic. nu scoate nici un cuvânt. ...

Sursa :http://pescurt.ro


pentru ca dorim ca si in acest an copiii sa-l intalneasca pe isus in tabara, titlul taberei va fi galilea, purtand incarcatura locurilor in care domnul si-a desfasurat activitatea, iar moto-ul ne invita sal intampinim personal: intalneste-l pe isus!

loc: sacuieu, exact unde s-a desfasurat si tabara de anul trecut. ca traseu: cluj-huedin-oradea. dupa 12 km parcursi din huedin, se schimba ruta inspre stanga, la indicatorul bologa (1 km), sacuieu (10 km).

perioada: 22-29 iulie 2012


pret: 200 lei.

exista, asa cum deja ne-am obisnuit, cateva cazuri speciale, pe care le vom reda in cele ce urmeaza:
- 30 lei reducere pentru al doilea sau al treilea frate
- pentru fiecare grupa, are gratuitate un instructor/ insotitor/ ajutor la zece copii. preferam sa existe cate un instructor acreditat pentru fiecare grupa

limita pentru inscrieri: data limita pentru inscrieri este 15 iunie. inscrierea inseamna trimiterea listei cu numele participantilor si a instructorului ori ajutoarelor sale. dupa trimiterea listei, mai sunt 15 zile pana la data limita pentru trimiterea avansului (100 lei/participant), adica 30 iunie. depasirea acestui termen atrage dupa sine o penalizare de 20 lei. totusi, nu se mai pot face inscrieri dupa data de 15 iulie.

pentru deschiderea si inchiderea taberei, este obligatorie uniforma explo, iar pentru toate celelalte intalniri oficiale de la careu, grupele sunt obligate sa vina cu steagul grupei, care trebuie sa aiba marimea de 35/45 cm, iar batul de 2,10 m.

anul acesta vom avea, in paralel cu tabara de exploratori, si o tabara de instruire pentru viitori instructori. orice membru al bisericii adventiste de ziua a saptea care dorestea

Sursa :http://www.adventistnord.ro
Politica cookie