[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

www.infofer.roadministratorii portalului de emitere a titlurilor de calatorie pentru trenurile cfr calatori, au introdus in sistem modificarile aduse de noul mers al trenurilor 2012-2013. astfel pe portalul www.infofer.ro pot fi vazute modificarile aduse de noul mers incepand cu data de 9 decembrie 2012. discuta aici despre noul mers al trenurilor.
Sursa :http://portal.metrouusor.com


ce site-uri sunt actualizate la mersul trenurilor in afara de infofer.ro cfrcalatori.ro mersultrenurilor.ro merstrenuri.ro ideea e sa fie altele decat cele de sus pentru 2012-2013
Sursa :http://www.tpu.ro


cfr călători informează că, pentru asigurarea capacitatii de transport necesare preluarii fluxurilor de pasageri, începând din acest weekend, mai multe trenuri intercity și interregio vor circula in toate zilele saptamanii, inclusiv sambata si duminica, pe urmatoarele rute:
(trenuri care pana acum erau in graficele de circulatie de luni pana vineri)

§ de la timișoara nord către cluj napoca, reșița sud, vințu de jos, sibiu și retur
§ de la bucurești nord către mărășești, buzău, ploiești sud, sibiu, bicaz, pitești și retur
§ de la cluj napoca către brașov, vintu de jos, oradea și retur
§ de la iași către vatra dornei și retur
în acest sens, rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile și agențiile de voiaj cfr, la telefon 021/9521 sau să acceseze www.cfrcalatori.ro .
Sursa :http://portal.metrouusor.com


Politica cookie