[prima pagina][adauga rss] Lista site-uri inscrise
pag 1   pag 2    pag 3    pag 4    pag 5    pag 6    pag 7    pag 8

www.infofer.roCFR a actualizat siteul Infofer cu noii timpi de mers si rangurile de tren modificate. Astfel in urma finalizarii lucrarilor timpul mediu de parcurs pe tronsonul Bucuresti - Predeal este de 2 ore iar pe Bucuresti - Constanta 2 ore si 30 minute. De asemenea noile ranguri de tren sunt Regio (fost Personal), InterRegio (fostele Accelerat, Rapid) si Intercity. Vezi aici noul mers http://www.infofer.ro/ si aici discutiile despre acesta.
Sursa :http://portal.metrouusor.com


Aparent în 1998 existau în România trenuri care mergeau cu 200km/h. Nu știu cu cât merg acum, dar știu sigur că au media de viteză undeva sub 60 de km/h: Timișoara Nord – Iași, 50km/h – infofer Timișoara Nord – Cluj Napoca, 57 km/h cu Rapid – infofer Timișoara Nord – București Nord, 59km/h cu [...] Citeste si:Bă, unde a dispărut parcarea?!? Articol în care îmi fac singur în ciudă, că eu nu prind Telesport Stiti unde gresesc serviciile romanesti?
Sursa :http://deceblog.net


caut persoane carora le place sa mearga cu trenul prin tara cei care au bilete gratuite sau cu reducere si isi pot permite sa calatoreasca cu trenul imi place sa merg cu trenul si as vrea sa fim mai multi daca iti place sa te uiti pe www.infofer.ro si cartea ta favorita e mersul trenurilor...
Sursa :http://www.craiovaforum.ro


Politica cookie